elixers.nl

ondersteunend bij lichamelijke en geestelijke klachten
01 Jun 2019

Informatie en gebruik

Wat zijn elixers:

Het woord elixers wordt ook gebruikt om vloeistoffen aan te duiden waarin mineralen worden gebruikt: b.v bergkristal water. Onze elixers zijn geen vloeistoffen. Onze elixers zijn lactosevrije granules die als drager dienen ter ondersteuning bij geestelijke of lichamelijke klachten.

Wat doen ze precies:

Onze elixer werken ondersteunend en NIET genezend. Onze elixers worden gemaakt via onze eigen ontwikkelde methode die wij GEMBS noemen. Gembs staat voor Granules Energy Mineralen Based Support De mineralen die wij gebruiken komen NIET in aanraking met de granules daarom is er geen enkele vermenging of toevoeging in de granules en kunnen deze veilig ingenomen worden.

Gebruik:

In druppelvorm

In korrelvorm

U kunt een korrel oplossen in een flesje bronwater en de oplossing verdeeld over de dag drinken. Elixers worden niet vergoed door verzekeringen en zijn geen geneesmiddel. Elixers zijn gemaakt op basis van GEMBS en zijn zonder bijwerking, Elixers zijn gemaakt ter ondersteuning. Wij adviseren u bij langdurig aanhoudende klachten ALTIJD contact op te nemen met uw huisarts.

Voor vragen of verdere informatie mail

Verkoop-markt-winkel-webwinkel-groothandel van alternatieve geneeswijzen gebaseerd op mineralen energie